Bij Utberg vindt u een ruim assortiment van vloertegels (plavuizen) van diverse fabrikanten die kwalitatief hoogstaande tegels produceren. Vindt u in onze showroom wel direct de tegel die u in gedachten heeft (en deze kans is erg groot) dan hebben wij deze tegel in veel gevallen de week erna binnen. 

In onze showroom presenteren wij honderden tegelvloeren. De mooiste en meest bijzondere vloertegels hebben wij in de showroom op vloervlakken op de vloer gepresenteerd. Zo treft u vloertegels in landelijke, strakke en moderne sfeer maar ook cementtegels en vloertegels met houtstructuur (ook wel keramisch parket genoemd). Zo krijgt u het beste beeld van de gepresenteerde vloertegel. Ook kunt u goed de onderlinge verschillen tussen de verschillende stijlen vloertegels waarnemen. Op deze manier is een keuze maken voor de juiste tegelvloer wel heel gemakkelijk. Daarbij kunt u natuurlijk altijd rekenen op een vakkundig advies van onze medewerkers.
De formaten vloertegels die wij in ons assortiment hebben zijn o.a. 90x90, 80x80, 60x60, 30x120, 20x120, 25x150 vloertegels. 
 
TERUG